RSS Feed   Twitter

Lyssna på yrkesmännen – och kvinnorna

Vi har precis köpt en villa i en utav Malmös stadsdelar. Limhamn, för att vara mer exakt. Här trivs vi bland människorna som vi har som grannar, och med närheten till havet.
Våra barn har fått många nya vänner, och att bo i ett fint villaområde har verkligen öppnat upp både den ena och den andra dörren. En sak är säkert, inget av detta hade hänt om det inte vore för vår underbara mäklare i Limhamn.

Med kärlek för storstaden

Limhamn var nämligen inte vårt första val.Vi trivs i Malmö, vi trivs med stadens rytm, och vi trivs med det faktum att det alltid finns något öppet här. Vi ville hitta en plats för våra barn att växa upp, en plats för dem att hitta nya vänner, bra vänner.

Vi träffade ganska snabbt en mäklare med Limhamn och Malmö som specialitet, och vi upplyste henne om de krav och önskemål som vi hade. Det tog inte lång tid förrän hon ringde tillbaka och tipsade och den underbart vackra villa i Limhamn, som just kommit ut på marknaden. Hon visste att det kanske inte var exakt det vi letade efter, men området fyllde alla krav och önskemål som vi hade skrivit ned på vår lista.

En dröm gick i uppfyllelse

Vi var lite tveksamma till en början, men bestämda oss ändå för att åka ut och titta på det. Och vilken oerhörd tur att vi gjorde precis det. Vi skulle lyssnat på vår mäklare i Limhamn på en gång och varken tvekat eller klyddat. Nu har vi hittat hem, vi har hittat ett område som passar oss som handen i handsken, och vi kommer bo här under väldigt många år framöver.
Använd dig utav en bra mäklare i Limhamn, de kan göra underverk!

Vill du ha hjälp av en mäklare i Limhamn, kolla här: mäklarelimhamn.se

Leave a Reply

Powered by WordPress